geotehnički istražni radovi

Geotehnički istražni radovi

Unutar više od dvadeset godina iskustva na izvođenju nebrojenih metara bušenja u zemlji i inozemstvu, poduzeće Karst d.o.o. je prepoznato kao specijalizirani izvođač bušaćih radova.

Saznajte više
zaštita građevinskih jama

Zaštita građevinskih jama

Karst je dosad izveo, samostalno ili u suradnji s drugim geotehničkim partnerskim tvrtkama, niz građevinskih jama raznih dimenzija i dubina, uz dobru opremljenost i ekipiranost u smislu iskusnog tima ljudi.

Saznajte više
SANACIJA KLIZISTA

Sanacija klizišta i zaštita pokosa

Karst ima bogata iskustva u uspješnim sanacijama klizišta u urbaniziranim područjima, zonama rijeka, prometnica, izvođenjem geotehničkih elemenata kao što su piloti, mikropiloti, sidra i bušeni drenovi, te potpornih elemenata kao što su gabioni.

Saznajte više
busenje

Bušenje i injektiranje

Jedna od ključnih djelatnosti Karst d.o.o. je bušenje i injektiranje na svim građevinskim objektima visokogradnje i niskogradnje, a najzastupljenije je tijekom izvođenja/rehabilitacija brana i ostalih hidrotehničkih konstrukcija te prometnica (autoceste, željeznice).

Saznajte više
hidrogeoloski

Hidrogeološki istražni radovi

Karst d.o.o. je registrirana tvrtka za vodoistražne radove i posjeduje višegodišnje iskustvo u ovoj djelatnosti. Temeljem izvedenih radova, opremljenosti i iskustva stručnog kadra dobili smo i “Rješenje za izvođenje vodoistražnih radova i drugih hidrogeoloških radova – bušenje istražnih bušotina i zdenaca“.

Saznajte više
ispitivanja

Ispitivanja

Osim dugogodišnjeg iskustva u izvođenju, tvrtka KARST d.o.o. ima iskustvo i s ispitivanjima kvalitete izvedenih geotehničkih elemenata. Ispitivanja koja izvodimo usko su vezana uz ostale spomenute djelatnosti; standardni Penetracijski Test (SPT), uzimanje poremećenih (PU) i neporemećenih uzoraka (NU)…

Saznajte više